Sunday, 13 January 2013

CTER 2

ARI KEDUA KAMI B'SAME..

Aritu 15/12/12 pagi2 kami da bgon n gerak g umah akak sha yang wat kenduri tu.. kat sner sha kenalkan dye ngan family2 sha. mak, abah, akak, anak buah, adik2, pakcik makcik sha sumer sha kenalkan.. kat ctu memang rmaila sedare mare sha.. mule2 tu dye segan lak, lamer2 tu da oke da sebab anak buah sha jenis cepat rapat ngan owg.. kat ctu dye b'kawan nan anak buah sha la.. sekurang2nyer dye ader gak kawan time sha ngah bz an.. hehehe..

Tapi ley d'katakan tula pengalaman p'tama sha bawak dye datang time kenduri kat tempat sha.. pastu dye siap dapat tengok ag tu sha pakai baju kurung time tuh.. perghhh...!!! malu tu memang ader tapi nak wat camner an, kena gak pakai.... dye siap tolong adjustkan tudung sha ag tu.. pastu pakaikan sha celak ag tu.. xley tahan tol time tu.. hahaha.. tapi sumer tu kenangan tu..

Dye suke tengok anak buah sha yang kawen tu.. dye cakap cantek nak buah sha tu.. ala, dye pun xder kurangnyer.. hehehe.. tapi kat ctu dye epy sangat sebab dapat gak jumper dak yang sha penah jage dulu.. DAYANG name dak tuh.. kat ctu dye asek nak pegang dak tu jew.. yang klakar tu ader satu mase tu akak sha suh g kedai ktowg g bawakla dak tu skali dye m'nanges xingat dunia sampai bengkok2 ID chenta aty sha tu dye pegang.. hahaha.. cian dak tu.. ingat ktowg nak culik dye kot..



Settle majlis sumer kami pun gerak blek tapi sha bawak dye g jalan2 dulu.. dye nak sangat g ALAMANDA jadi sha bawakla dye g saner.. akhirnyer sampai gak sha ngan dye ke alamanda tuh.. hehehe, epy sangat2 dalam aty ne.. sampai2 ctu kami carik foodcourt dulu sebab dye da lapar.. sampai2 foodcourt ktowg jadi rambang mata.. xtaw nak makan yang mner satu.. sha nak try makan masakan cantonese n chenta aty sha nak masakan ala thai.. alih2 sha mgalah ngan dye.. makanlah share ngan dye.. skunk ne ktowg lbey suke share coz sharing is caring rite?? hahaha... 

Pas makan tu aper ag ktowg g jalan2 n snap2 japla.. then jumper lak BASKIN ROBIN.. memang favourite sha.. per ag, ajakla dye g ctu makan ice cream tuh nan dye (nyum2x).. akhirnyer pat gak makan ag ice cream tuh nan dye.. law d'ikutkan memang sumer bende sha nak wat n g nan chenta aty sha tu.. pas siap jalan tu aper ag, blek arrr... hahaha...


Nela anak buah sha yang kawen tu.. mude ag an.. cantek ag tu.. hehehe..


Lebey tinggi dari makcik dye an?? hahahaha...


 Saper la owg tu an..


Time xder keje dok b'posing jap.. hahaha


Sempat ag tu.. hahahaha..


Xbeli taw juz pinjam wat posing jap..


Time ne ktowg kt foodcourt ngah tunggu mkanan siap..


Dye makan sowg2 tu...


Yeay..!! akhirnyer dapat gak ase dye cuap itew.. hikhikhik..

0ke next~~~


Baca Dah ? TerimaKasih ;)