Sunday, 13 January 2013

CTER 1

CHENTA ATYKU KE MARI... =)

Firstly sha nak bercerita tentang chenta aty sha datang ke sini mase anak buah sha kawen bulan lepas.. Actually anak buah sha kawen 16/12/12 tu tapi sha da amek cuti awal2 dari 14 sampai 17hrbln tu.. bukan per.. chenta aty sha tu nak datang sini an saje jela nak abeskan mase nan dye.. ari jumaat tu pun sha xderla merayau tunggu dye datang an.. skali taw2 dye cakap sesat lak.. menggelabah sha d'watnyer... maner xnyer, sha pun xtaw dye sesat ktner.. 

Pastu ngan sepantas kilat sha b'siap nak kua g carik dye kat maner sebab wisau sangat kat dye..(maner xwisau law call sampai nanges2)... cuakla sha jadinyer.. padahal time tu tempat sha da gerimis da, sha men blasah jew kua gak siap bawak ipad skali tu sebab dalam tu ader map an.. hahaha.. cam xley blah jew asenyer..

Dalam baper minit jew sha da sampai kat salak tinggi skali dye cakap dye da kua dari ctu.. sha pun suh la dye troskan drive sampai nampak signboard nak ke banting.. upe2nyer dye da tinggalkan sha punyerla jauh.. kie ingat dye sesat jauh ag upernyer dye yg ke depan dulu.. alih2 jumper gak kat jalan.. dalam 10minit camtu sampaila umah sha..

Sampai2 jew umah dye nak basuh badan n tukar baju.. then, kami tros gerak kua.. mule2 tu dye nak g makan, so sha bawakla dye g giant sebab sha memang nak sangat g giant tu ngan dye.. sampai ctu tros g foodcourt sebab dye da lapar sangat.. akhirnyer, dapat gak kami b'tukar2 makanan setelah wat sekian lamer xjumper.. hehehe.. (tapi dye makan xabes).. pas makan tu sha ajak dye g tengok spec yang sha nak beli nanti n dye pun suke nan stlye spec tu.. hehehe..

Pas tu kami gerak ke tempat keje sha sebab sha nak tunjuk kawan2 keje n tempat keje sha kat dye.. akhirnyer sampai gak dye kat tempat keje sha n da taw da camner sha b'keje.. hehehe.. sebelum sampai tu sha singgah dulu kat 7eleven coz nak kenalkan dye pada sowang dak yang sha kenal n b'kawan.. sha nak dye pun taw n kenal kawan2 sha..

N then kami g karok lak kat tempat sha ne, memang bestla kami b'dua jew.. sumer lagu kami hentam.. wat sekian lamer xkarok b'same an.. lagi2 lagu favourite kami BALDU BIRU.. walaupun da lamer xkarok sore dye tetap maintain siottt.. sha jew yang t'cicir2... hahahaha... malu2.. settle karok ktowg tros gerak g ICTY sebab dye nak sangat g saner n tengok lampu2 kat sner.. dalam satu jam b'jalan pale sha lak wat hal.. xtahan sangat, cian chenta aty sha tu xabes jalan ag sha da nak blek sebab saket pale.. pastu 1 hal ag crik parking kete lak xjumper2.. lagi anginla jadinyer ngan pale nak pecah ag.. sib bek ader dye.. huhuhu.. tapi cian lak kat chenta aty sha tu sebab kena drive sowg2.. sha xpandai bawak kete manual.. huhuhu... tula masalah sha ne.. 




Ne jela pict yang ader pada sha.. yang len ader pada dye sha xsempat nak mintak.. huhuhu..

0ke, next~~~

Baca Dah ? TerimaKasih ;)

No comments: